آهن آنیل | مرجع قیمت گذاری آهن آلات و لوازم ساختمانی

تمامی قیمت ها ، بدون احتساب 9% ارزش افزوده می باشد.

جدول وزن لوله

تمامی مشخصات و جداول مربوطه به انواع لوله را در این لینک می توانید مشاهده کنید . 

برای مشاهده جدول جامع وزن لوله روی دکمه زیر کلیک کنید .

قیمت لوله اسپیرال 26

تاریخ به روز رسانی :-8:23
کدشرحقیمتسایزضخامتواحدبرندمحل بارگیری


 لوله اسپیرال 26

امروزه لوله کاربردی‌ترین ابزار در صنعت است. از لوله برای ایجاد ارتباط بین بخش‌های مختلف یا کارخانه، کارگاه و یا به طور کلی یک پروژه استفاده می‌شود. بهترین گزینه برای صنایع مختلف در انتخاب لوله، لوله صنعتی فولادی است. این لوله با توجه به ویژگی‌ها و خصوصیاتی که دارد بسیاری از نیازهای صنایع را تامین می‌کند.

مهم‌ترین کاربرد لوله‌ها انتقال سیالات مختلف به صورت خام و یا به صورت فرآوری شده است، از این سیالات می‌توان به نفت و گاز و آب اشاره کرد. لوله فولادی با توجه به کارکرد خود یعنی با توجه به اینکه قرار است چه ماده یا موادی را انتقال دهد در شرایط مختلف تولید و در تولید آن از مواد اولیه متفاوت استفاده می‌شود.

لوله اسپیرال 26 چیست؟

به طور کلی واژه اسپیرال به معنای یک روش تولید لوله در صنعت است که این روش بر پایه جوشکاری با کیفیت و دقیق بنا شده‌است. اهمیت جوشکاری در این روش بسیار بالاست و در تعیین کیفیت نهایی لوله حرف اول را می‌زند. برای فرم دهی اسپیرال در کارخانه ورق فولادی را از زیر غلتک‌های مخصوص عبور می‌دهند و سپس ورق فولادی به شکل لوله درمی‌آید.

یک ویژگی مثبت در این روش این است که می‌توان قطر لوله را با تغییر زاویه ورق فولادی تغییر داد و مدام نیاز نیست تا ورق‌ها برش بخورند، همین اتفاق در زمان فرم دهی اسپیرال بسیار صرفه‌جویی می‌کند. یکی از روش‌های دیگر تولید لوله اسپیرال 26 روش درز مستقیم است اما این روش در مقایسه با روش اسپیرال پر هزینه تر است، به همین علت زیاد توصیه نمی‌شود.

لوله اسپیرال 26 در دو مرحله تولید می‌شود. قدم اول روش تک مرحله‌ای و قدم دوم روش دو مرحله‌ای است. در روش تک مرحله‌ای از یک فرایند سه گامی استفاده می‌شود، گام اول سازماندهی ورق‌های فولادی است در این بخش ورق‌ها به یکدیگر جوش می‌شوند و لبه‌های ورق صاف می‌شود. در گام دوم شکل دهی صورت می‌گیرد و در نهایت یعنی گام سوم سطح داخلی و خارجی لوله جوشکاری می‌شود. روش تک مرحله‌ای از لحاظ زمانی کمی کند است، با اینکه کیفیت بالایی دارد اما طولانی تر بودن زمان آن جزو معایب این روش می‌باشد.

روش دو مرحله‌ای نیز تا حدودی همانند روش تک مرحله‌ای است، در این روش تمامی مراحل قبلی تکرار می‌شود اما بعد از شکل دهی ورق فولادی توسط یک وسیله به نام GMAW جوش می‌شود. زمان تمام شده در روش دو مرحله‌ای کمتر است و طبق برآوردهای صورت گرفته به طور میانگین در هر دقیقه 12 متر لوله اسپیرال 26 تولید می‌شود. البته هر دو این مراحل بسیار پراستفاده هستند و تنها تفاوت آن‌ها در مدت زمان تولید است.

کاربرد لوله اسپیرال 26

در گذشته از لوله اسپیرال 26 فقط در صنعت نفت و گاز استفاده می‌شد اما با گذشت زمان و افزایش کیفیت لوله اسپیرال 26، در صنایع دیگر نیز از این لوله استفاده می‌شود. در صنعت گرمایشی به ویژه برای تولید لوله‌های گرمایشی در منزل از لوله اسپیرال 26 استفاده گسترده‌ای می‌شود. برای ساخت سازه‌های فلزی و پل‌ها نیز لوله اسپیرال 26 کاربرد دارد.

قیمت لوله اسپیرال 26

هزینه تولید لوله اسپیرال 26 نسبت به سایر لوله‌ها کمتر است، اما به طور کلی عواملی همچون نوسانات قیمت در بازار آهن و فولاد و نوسانات قیمت مواد اولیه لوله در قیمت روز لوله اسپیرال 26 نقش دارند. لوله اسپیرال 26 با ضخامت‌های مختلفی تولید می‌شود و ضخامت لوله یک فاکتور مهم در وزن نهایی لوله اسپیرال 26 است.


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه صنعتی آنیل می باشد .