آهن آنیل | مرجع قیمت گذاری آهن آلات و لوازم ساختمانی

تمامی قیمت ها ، بدون احتساب 9% ارزش افزوده می باشد.

قیمت ساندویچ پانل

 

تاریخ به روز رسانی:1403/04/319:15
کدشرحقیمتضخامت(mm)ضخامت عایق(cm)طولرنگمحل بارگیری
1ساندویچ پانل پلی اورتان سقفیتماس0.44دلخواهدو طرف رنگکارخانه
2ساندویچ پانل پلی اورتان دیواریتماس0.44دلخواهدو طرف رنگکارخانه
3ساندویچ پانل پلی اورتان دیواریتماس0.54دلخواهدو طرف رنگکارخانه
4ساندویچ پانل پلی اورتان سقفی835,0000.54دلخواهدو طرف رنگکارخانه
5ساندویچ پانل پلی اورتان دیواریتماس0.45دلخواهدو طرف رنگکارخانه
6ساندویچ پانل پلی اورتان سقفیتماس0.45دلخواهدو طرف رنگکارخانه
7ساندویچ پانل پلی اورتان دیواری830,0000.55دلخواهدو طرف رنگکارخانه
8ساندویچ پانل پلی اورتان سقفی885,0000.55دلخواهدو طرف رنگکارخانه
9ساندویچ پانل پلی اورتان دیواری940,0000.410دلخواهدو طرف رنگکارخانه
10ساندویچ پانل پلی اورتان دیواری1,085,0000.510دلخواهدو طرف رنگکارخانه
11ساندویچ پانل پلی اورتان سقفیتماس0.515دلخواهدو طرف رنگکارخانه


پنل ساندویچی

پنل ساندویچی یا ساندویچ پنل (به انگلیسی: Sandwich panel) به دیواره یا سقف‌هایی گفته می‌شود که از ترکیبات سبک تشکیل شده‌واز دو طرف به دو لایه ورق محدود شده‌است و در میان آن یک لایه عایق قرار دارد. همانند یک ساندویچ همبرگر که نان آن همبرگر را از دو طرف پوشانده‌است؛ این عایق نرم و انعطاف‌پذیر است. ساندویچ پانل‌ها معمولاً از موادی مانند پلی اورتان، XPS، پلی استایرن، پشم سنگ و پشم شیشه تولید می‌شوند

ساندویچ پانل دیواری

ساندویچ پانل دیواری نوعی از مصالح ساختمانی آماده است كه از دو لایه ورق تشكیل شده و مابین آن‌ها فوم تزریق شده است كه جهت پوشش دیوار و نما به کار می‌رود.

ساندویچ پانل سقفی

از ساندویچ پانل سقفی به منظور پوشش سقف ‌های سوله‌های صنعتی، كشاورزی، انبارها،‌ کارخانجات و دیگر سقف‌ها استفاده می‌شود.

تاریخچه ساخت ساندویچ پانل

تکنولوژی تولید پانل های ساندویچ به واسطه معماران آمریکایی فرانک لوید رایت و آلدن بی داو راه اندازی شد. آن ها اولین کسانی بودند که از پانل های ساندویچی در پروژه های خود استفاده کردند. قدیمی ترین تولیدکنندگان ساندویچ پانل در اروپا، شرکت فنلاندی Ruukki، شرکت ایرلندی Kingspan و شرکت ایتالیایی Cannon هستند.

مزایای ساندویچ پانل

نصب سریع و آسان: برخلاف سیستم‌ های سنتی، ساندویچ پانل‌ ها طی فرایندهای مهندسی شده ،در ابعاد مختلف ، براساس انواع عایق و نیازهای هر پروژه، در کارخانه تولید می‌ شوند. آسانی نصب این پانل ها باعث سریع تر شدن روند پروژه می شود. بنابراین، پروژه در یک بازه زمانی کوتاه تحویل داده می شود و در زمان نیز صرفه جویی خواهد شد.

عایق حرارتی و برودتی: عایق حرارتی به معنای کاهش انرژی مصرف شده در شرایط آب و هوایی مختلف است. ساندویچ پانل یکی از مصالح ساختمانی است که در برابر حرارت و رطوبت به صورت عایق عمل می کند. پانل ساندویچی تولید شده از عایق های PUR ،PIR ،EPS در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد و استحکام و دوام ساختمان را تضمین می کند.

ظاهر زیبا: ساندویچ پانل های تولید شده در رنگ ها و طرح های مختلف، به ساختمان ها ظاهری زیبایی می بخشند.

مقاومت بالا در برابر آتش: انتخاب ساندویچ پانل مناسب هر ساختمان، سرعت گسترش آتش را در داخل و اطراف آن کاهش داده و تا حدودی امنیت جانی و مالی را برای ساکنان برقرار می کند. هنگام انتخاب ساندویچ پانل به منظور عایق حریق، باید عواملی مانند مدت زمان آتش و همچنین اندازه و ارتفاع ساختمان در نظر گرفته شود.

معایب ساندویچ پانل

در کنار مزیت های بسیار پانل های ساندویچی، معایبی نیز به چشم می خورد. به طور مثال عایق پشم معدنی توانایی کنترل حرارت بالا را نداشته و ضریب انتقال حرارت آن بالا است. عایق های PUR/PIR کاملا بر عکس پشم معدنی عمل می کنند به طوری که دمای داخل و خارج ساختمان های پوشیده شده با این نوع عایق ها، بسیار متفاوت است به همین خاطر ممکن است ورق فلزی از فوم جدا شود.

کاربرد ساندویچ پانل

ساندویچ پانل به مصالحی گفته می‌شود که به صورت ساندویچ (لایه‌ای) تولید می‌شود و لایه‌های بیرونی از جنس ورق فلزی است و همچنین دارای یک هسته از جنس فوم پلی اورتان می‌باشد که با دانسیته‌های مختلف در بین دو لایه ورق، تزریق می‌شود. از این سازه جهت پوشاندن سقف‌ها و دیوارهای سالن‌های صنعتی، کارخانه‌ها، سالن‌های تولید، انبارها، ساختمان‌های پیش ساخته، کانکس، سردخانه‌ها، ‌اتاق‌های تمیز، اتاق‌های سردخانه‌ای، کمپ و اسکان‌های موقت و ... استفاده می‌شود. ساندویچ پانل‌ها، نسبت به متریال‌های مشابه در خصوص پوشش، از لحاظ سبک بودن و عایق بودن بهترین متریال در نوع خود می‌باشند. این محصول علاوه بر وزن کم و سرعت در اجرا نسبت به مصالح دیگر مقرون به صرفه‌تر بوده و تمامی استانداردهای ذخیره سازی انرژی را رعایت می‌نمایند.

یكی از ویژگی‌های ساندویچ پانل‌های ساخته شده با استفاده از پلی اورتان، عایق بودن نسبت به دما و پایین‌ترین ضریب انتقال دما می‌باشد. به طور مثال ضریب انتقال دمای یک ساندویچ پانل به ضخامت 5 سانتی‌متر به علت ضریب انتقال حرارتی فوق‌العاده پایین معادل یک دیوار آجری به ضخامت 172 سانتی‌متر است كه همین امر منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی و كاهش هزینه‌ها در طولانی مدت خواهد شد.

طول عمر ساندویچ پانل

لازم به توضیح است كه علیرغم جنس پوشش، وزن پوشش و ضخامت آن نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد، بطوریكه طبق استاندارد، وزن پوشش فلزی آلوزینك و یا گالوانیزه نبایستی كمتر از 100 گرم بر مترمربع باشد. لازم بذكر است هرچه جرم پوشش بالاتر باشد میزان مقاومت به خوردگی افزایش خواهد یافت و این مقدار پوشش، مقاومت ورق را در برابر عوامل خورنده محیط از جمله رطوبت و خوردگی محافظت كرده و موجب افزایش طول عمر ورق و در نتیجه محصول ساندویج پانل می‌گردد.

نحوه نصب و اجرای ساندویچ پانل

پس از بررسی کارفرما و انتخاب مشاور، تیم طراحی وارد فاز عملیاتی شده و نسبت به بررسی نقشه‌های سازه‌ای كه میبایست با استفاده از ساندویچ پانل پوشش داده شود اقدام می گردد، ‌سپس با بازدید از پروژه به بررسی‌های میدانی پرداخته می‌شود تا نهایتا مشخصات دقیق سازه مورد نیاز اعم از ابعاد، ‌تعداد، چگونگی جانمایی برروی نما و همچنین دیگر متریال مصرفی جهت نصب مشخص گردد. سپس لازم است كه جزییات بیشتر توسط واحد مهندسی در نرم افزار Auto CAD و بر روی نقشه‌های شاپ دراوینگ Drawing Shop مشخص گردد تا اطلاعات تكمیلی به واحد تولید ارجاع شود. عملیات نصب پانل های ساندویچ بسیار سریع قابل انجام است و در صورتی كه دیدگاه مهندسی فوق رعایت شده باشد در مدت زمان کوتاهی، پروژه آماده بهره برداری خواهد بود.

ضخامت ساندویچ پانل

پانل‌ها در ضخامت ۲ الی ۲۵ سانتی‌متر و بر حسب سفارش تولید می‌گردد. ساندویچ پنل‌ها از ۵ لایه تشکیل می‌شود، لایه محافظ درونی و بیرونی بوده و دو لایه چسب مخصوص که جهت اتصال لایه‌های محافظ بیرونی و عایل میانی بکار برده می‌شود فوم داخل ساندویچ پنل‌ها نیز از جنس فوم ۱- پلی اورتان (PU) با دانسیته ۲+۴۰ کیلوگرم بر متر مکعب ۲- اکس پی اس (XPS) با دانسیته ۲+۴۰ کیلوگرم بر متر مکعب ۳- پلی استایرن (EPS) با دانسیته ۲+۲۰ کیلوگرم بر متر مکعب ۴- پشم سنگ (RW) با دانسیته ۲+۱۲۰ کیلوگرم بر متر مکعب می‌باشد.

انواع ورق‌ مورد استفاده در تولید ساندویچ پانل

یكی از اجزای اصلی تشكیل دهنده ساندویچ پانل، ورق می‌باشد كه در دو سمت ساندویچ پانل قرار می‌گیرد، این ورق از نوع فولاد فرم دهی شده با گریدهای مختلف می‌باشد كه دركارخانه‌های فولاد، به روش نورد گرم تولید می‌گردد و درصد عناصر شیمیایی تشكیل دهنده آلیاژ ورق، موجب استحكام مكانیكی و فرم پذیری بالای ورق شده و همین امر استفاده از این نوع ورق‌ها را جهت استفاده در تولید سازه‌های پیش ساخته و ساندویچ پانل رایج نموده است.

انتخاب نوع پوشش روی سطح ورق‌های ساندویچ پانل به عوامل محیطی از جمله نوع اقلیم منطقه از نظر میزان رطوبت، بارش برف و باران، نرخ خوردگی، ‌ارتفاع از سطح دریا، دما و میزان تابش اشعه نور خورشید آن منطقه كه قرار است پروژه در آن احداث گردد و همچنین نوع فعالیت یا بهره برداری صورت گرفته پس از احداث پروژه بستگی دارد. ورق‌هایی كه در ساخت این سازه مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از: گالوانیزه، آلوزینك، پلاستیسول، آلومینیوم و استیل

قیمت ساندویچ پانل

  1. ابعاد و ضخامت پانل: ساندویچ پانل‌ها با ابعاد و ضخامت‌های مختلفی تولید می‌شوند که هرچه ابعاد و ضخامت آن بیشتر باشد، قیمت نیز افزایش می‌یابد.

  2. نوع مصالح استفاده شده: استفاده از مواد با کیفیت و مرغوب برای تولید پانل باعث افزایش قیمت آن می‌شود. همچنین، نوع فلز و هسته عایق مورد استفاده نیز بر قیمت تأثیرگذار است.

  3. نوع پوشش سطح: پوشش‌های مختلفی بر روی ساندویچ پانل‌ها قابل انتخاب هستند که هرکدام به قیمت نهایی آن اضافه می‌شوند.

  4. مقدار سفارش: معمولاً با افزایش مقدار سفارش، تولید کنندگان تخفیفاتی را به مشتریان ارائه می‌دهند که می‌تواند تأثیر قابل ملاحظه‌ای در قیمت نهایی داشته باشد.

 


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه صنعتی آنیل می باشد .