لیست وزن

     

    قیمت لوله اسپیرال 42

    تاریخ به روز رسانی :8:30-
    کدشرحقیمتسایزضخامتبرندحالتمحل بارگیریواحد


    در ساخت و ساز و بسیاری از فعالیت‌های صنعتی از مصالح مختلفی استفاده می‌شود که لوله یکی از پرکاربردترین این مصالح است. اگر به بازار آهن و فولاد سری بزنید با انواع مختلف لوله مواجه خواهید شد که هر کدام شکل و اندازه و ضخامت مختلفی دارند و با توجه به ویژگی‌هایی که دارند برای صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. لوله اسپیرال یکی از انواع مختلف لوله است که در ابتدا توسط صنعتگران آلمانی پا به عرصه لوله و فولاد گذاشتند، سپس با نیاز روزافزون به این لوله صنعتی جوامع دیگر نیز به بهره‌گیری از دانش متخصصان آلمانی شروع به تولید لوله اسپیرال کردند. با گذشت زمان و در دهه‌های اخیر لوله اسپیرال تبدیل به یکی از پرکاربردترین لوله‌ها در صنعت شده است.

    لوله اسپیرال 42 چیست؟

    لوله اسپیرال 42 یک نوع لوله فولادی است که از لحاظ ظاهری به شکل مارپیچ است، درزهای لوله اسپیرال 42 طی فرایند جوشکاری پوشانده می‌شود. لوله اسپیرال 42 ویژگی‌های بی‌نظیری دارد از جمله اینکه از خواص مکانیکی بالایی برخوردار است، خواص مکانیکی بالای لوله اسپیرال 42 در کنار انعطاف پذیری آن موجب شده تا استفاده از آن در صنایع نفت و گاز بسیار پرکاربرد باشد. سطوح داخلی و خارجی لوله اسپیرال 42 توسط برخی ترکیبات شیمیایی از جمله پلی اتیلن پوشانده می‌شود، این کار برای جلوگیری از خوردگی لوله اسپیرال 42 در شرایط مختلف انجام می‌شود. لوله اسپیرال 42 غالبا از جنس فولاد ساخته می‌شود، اما امروزه با گسترش صنعت شاهد تولید جنس‌های مختلف این لوله هستیم؛ گالوانیزه و آلومینیومی از دیگر جنس‌های لوله اسپیرال 42 هستند. گاهی اوقات برای مصارف خاص لوله اسپیرال 42 با جنس برنج و مس نیز تولید می‌شود.

    یکی از ویژگی‌هایی که لوله اسپیرال 42 را پر استفاده کرده است قطرهای متفاوت آن است، این لوله با قطرهای مختلف بین 8 تا 120 اینچ تولید می‌شود. این ویژگی استفاده از این لوله را در شرایط مختلف و مکان‌های متفاوت بسیار آسان کرده است. همچنین در تولید آن از فلنج کمتری استفاده شده است. همانطور که انتظار می‌رود در تولید ابزارآلات صنعتی از دستگاه‌های عظیم و قیمت بالا استفاده می‌شود، این موضوع به شدت در قیمت ابزار تولید شده اثر می‌گذارد، چرا که بسیاری از دستگاه‌های بزرگ از کشورهای دیگر وارد می‌شوند. اما در تولید لوله اسپیرال 42 نیازی به وجود دستگاه‌های صنعتی عظیم نیست، بلکه ساخت لوله اسپیرال 42 با دستگاه‌های کوچکتر نیز امکان پذیر است.

    کاربرد لوله اسپیرال 42

    عمده کاربرد لوله اسپیرال 42 در صنایعی همچون صنعت ساخت و ساز است، در بخش‌های مختلف یک ساختمان مسکونی یا تجاری استفاده گسترده‌ای از لوله اسپیرال 42 می‌شود. به عنوان مثال برای آبرسانی و یا گازرسانی به یک ساختمان از لوله اسپیرال 42 استفاده می‌کنند. و یا برای سیستم گرمایشی ساختمان نیز از این نوع لوله استفاده می‌شود. علاوه بر منازل مسکونی در برج‌ها نیز در سیستم‌های تهویه هوا از لوله اسپیرال 42 استفاده می‌شود.

    وزن و قیمت لوله اسپیرال 42

    وزن لوله اسپیرال 42 اغلب به ویژگی‌های ظاهری این لوله بستگی دارد. به عنوان مثال به هر میزان که طول لوله بیشتر باشد در نتیجه از ورق فولادی بیشتری در تولید آن استفاده شده، پس وزن آن افزایش می‌یابد.

    عواملی همچون قیمت روز لوله، قیمت بازارهای داخلی و خارجی، روش به کار رفته در تولید لوله اسپیرال، مواد اولیه استفاده شده در روند تولید و غیره در تعیین قیمت روز لوله اسپیرال 42 موثر هستند.


    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه صنعتی آنیل می باشد .